dissabte, 3 de desembre del 2016

IX Premi Helena Jubany 2016

Els membres del Jurat –format per Imma Cabré, Elvira Carrió, Pep Duran, Lluïsa Esteve, Núria Ribas, Roser Ros, Llorenç Soldevila, Roser Trilla i Joan Jubany, que actua com a secretari amb veu però sense vot– inicien el procediment per triar, d’entre els 65 treballs presentats, l’obra guanyadora del VII Premi Helena Jubany de narració curta o recull de contes per a ser explicats.
Els textos que els membres del Jurat mencionen com a aspirants al premi són els següents, relacionats per nombre de mencions i ordre de presentació al concurs:



  • Amb una menció: Vénen, El profeta del temps, Llums opaques i ombres il·luminades, Música, sisplau, Simplement havíem d’esperar, Trifulgues poètiques d’en Bragi i Ens falta temps per acabar les històries.
  • Amb dues mencions: I a tu, qui t’ha dit que no pots?, Un amor ideal, Criatures colpidores, Somriure d’Alexandrie, Perdre el tren i Exulansi.
  • Amb tres mencions: De l’amor i altres misèries, La paraula perduda, Objectiu desenfocat, Va per tu, Marianela, L’anell de Déu i Potser demà.
  • Amb cinc mencions: L’escriptor i l’escombriaire.    


  • Un cop oberta la plica que acompanya els originals, resulta que l’autor de l’obra premiada és Xavier Vidal i Alemany.

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada