dimarts, 26 d’octubre del 2010

XI Concurs de narrativa curta Els cinc pins de Sant Pere de Ribes

Els contes “Dimarts 13”, del barceloní Albert Roca, i “Les tasses”, de la ribetana Gemma Biosca, han guanyat els premis al millor treball i a la millor obra comarcal de l’onzè concurs literari de narrativa curta Els cinc pins, que organitza l’Ajuntament a través del Centre Cívic L’Espai i la biblioteca de les Roquetes.

En aquesta edició s’hi ha presentat un centenar de persones, que han enviat els seus escrits des de llocs tan diversos com Alacant, les Illes Balears, Castelló, el Barcelonès, el Baix Llobregat, el Gironès, el Maresme, el Penedès o el Garraf, entre altres. La dotació econòmica del conjunt de premis és de 900 euros.

En el marc de l’acte de lliurament de premis d’aquest certamen literari, que va tenir lloc el passat divendres 26 de novembre al vespre, també es va poder comptar amb la participació de l’actriu valenciana Isabel Rocatti, coneguda entre d’altres pel seu paper de Marcela del bar Tramuntana a la sèrie de TV3 Ventdelplà, que va protagonitzar un recital poètic. També hi va haver un tast de música clàssica i una lectura per a tots els públics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada