diumenge, 12 de desembre del 2010

X premis literaris 'La Mar de Lletres' de Calafell

L’Ajuntament de Calafellha lliurat aquest migdia de diumenge, 12 de desembre, els guardons dels desens premis literaris “La Mar de Lletres”. Com és tradició, el cartell inclou el premi de recerca històrica Climent Rollan, el premi de contes de Nadal i el premi de poemes de mar. 128 treballs s’havien presentat, en total, als respectius premis: 10 al de recerca, 45 al de contes i 73 al de poemes.
El lliurament s’ha fet al Museu Casa Barral, dedicada a l’escriptor, editor i polític Carlos Barral, que va fer de Calafell punt de peregrinació de nombroses figures literàries que ell va descobrir i donar a conèixer en la seva faceta d’editor. “Un marc ideal per a una activitat literària com aquesta”, ha resumit la tinent d’alcalde de Cultura de l’Ajuntament, Maria Teresa Cumplido.

1r Premi 600 euros per al conte núm. 32, Oriol, Melcior i Ariadna de Sergi Gil Sala, de Barcelona.

2n Premi de 300 euros per al conte núm. 27, El pessebre vivent de Elies Campmany Pons, d’Olesa de Montserrat.

El jurat va fer una menció especial al conte núm. 5, el qual va competir de manera molt ajustada amb els finalistes. El conte núm. 5 es titula El Tràmit i ha estat escrit per David Dot i Cervera, de Vilafranca del Penedès.

Contes presentats: 45
Jurat: Pilar López i Serra, llicenciada en Ciències de la Informació i mestra de català; Miquel Casellas i Porcar, llicenciat en Filologia Àrab, i Josep Mèlich i García, director teatral i escriptor.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada